2. MOTOFIX KORJAAMO ON AVATTU KUOKKALASSA!

ad ja motofix logo

Parannamme entisestään palveluamme. Olemme avanneet upouuden Motofix huoltokorjaamon Kuokkalassa osoitteessa Raivionsuntti 8.
Uudessa toimipisteessämme huollamme henkilöautot (kaikki merkit), pakettiautot (myös korkeat mallit) sekä asuntoautot. Varaa ammattitaitoinen autohuolto!

Tarjoamme huollon ajaksi myös sijaisauton käyttöösi.

Lisäksi palvelemme kaikissa rengasasioissa ammattitaidolla. Rengashotelliin mahtuu 250 henkilöauton renkaat.

PALVELEMME MYÖS AMMATTITAIDOLLA VANHASSA TUTUSSA PAIKASSA JYSKÄSSÄ, AKKALANKUJA 1!

ad ja motofix logo

Motofix Jyskä palvelee ammattitaidolla kaikissa autonhuoltoasioissa, vanhassa tutussa toimipisteessä, osoitteessa Akkalankuja 1.
Nyt on paras aika tulla tekemään onnistuneet rengaskaupat. Meiltä saat suosituimmat rengasmerkit taatusti edulliseen hintaan. Samalla voit varata rengashotellin kesärenkaillesi. Varaa samalla talvihuolto. Jyskässä huollamme henkilöautot (kaikki merkit), pakettiautot (myös korkeat mallit) sekä asuntoautot.

Tarjoamme huollon ajaksi myös sijaisauton käyttöösi.

 

AD Autokorjaamo Motofix Jyväskylässä – parasta huoltoa autollesi

Autohuolto & määräaikaishuolto Jyväskylä

AD Autohuolto Motofix palvelee kaikissa autonhuoltoasioissa – vahvalla ammattitaidolla Jyväskylässä. Meiltä saat autohuollon, määräaikaishuollon ja muut autokorjaamopalvelut järkihintaan, nopeasti ja ilman piilokuluja. Nykyaikaiset testilaitteet, autonvalmistajien huolto- ja korjausohjelmistot takaavat laadukkaan lopputuloksen oli autosi merkki mikä tahansa ja uusien autojen takuu säilyy.

Meiltä saat myös rengaspalvelut autoosi kaikissa kokoluokissa ja rengashotellissa voit säilyttää renkaasi turvallisesti vakuutettuna ja pestynä. Mikäs sen vaivattomampaa.

Meillä palvelu pelaa – se on sujuvaa ja vaivatonta, oli autonhuoltotarpeesi mikä tahansa. AD Autohuolto Motofix – palvelemme Jyskässä, Akkalankuja 1:ssä lähellä moottoritietä.

Voit valita maksuvaihtoehdoksi myös laskun. Tarjoamme siihen vuoden maksuajan ilman korkoa!!!

Voit hakea luottopäätöksen etukäteen lähettämällä tekstiviestin AD numeroon 18311, voimme tehdä hakemuksen myös paikan päällä.

                                           rengashotelli

SAIMME LISÄÄ TILAA RENGASHOTELLIIN

RENGASHOTELLI VUODEKSI KAHDELLA RENKAIDEN VAIHDOLLA VAIN 120€

 Lue lisää

öljynvaihto
auton korjaus
autohuolto jakopään kanssa
jarrujen huolto

Akkalankuja 1
40420 Jyskä
p.046-921 6887

Raivionsuntti 8
40520 Jyväskylä
p.050-358 4465